16 de set. 2011

Matiners/bon dia i Esplai a l'escola curs 2011-2012

Us volem destacar alguns dels aspectes comentats en la reunió d'extraescolars celebrada el 15 de setembre amb Jordi Folch de  la Cooperativa La Fàbrica. També remarcar algun canvi i/o correcció del tríptic difós abans de la reunió (ara ja actualitzat). I finalment adjuntar-vos el full d'inscripció. 


Enguany La Cooperativa La Fábrica gestiona Matiners/Bon dia: servei d’acollida i Esplai a l'Escola: activitats extraescolars. 
  • Equip de Matiners: Rosor (responsable), Carme i Laia 
  • Coordinadora de l'equip d'Esplai a l'escola: Berta 

Fitxa i dies d’inscripció
  • Els dies 15, 16 i 19 de setembre de 16:30 a 17:00 h al pati de l’escola. 
  • Fitxa d'inscripció

Reunions de pares i mares amb Cooperativa La Fàbrica 
  • A l'inici, meitat (gener/febrer) i, fi de curs. 

Els pares i mares rebran un tríptic trimestral de les activitats extraescolars que es realitzaran cada dia. El primer s'entregarà a principis d'octubre. Pel que fa a Matiners el tríptic de les activitats és anual i també s'entregarà a primers d'octubre. 


Activitats programades

Finalment els nens i nenes de P5 també podran inscriure's a Iniciació a l'esport sense participar a la Lliga escolar el dissabte. 

Les activitats de Teatre, Danses i cançons i Do-re-mi música són anuals. L'activitat d'Iniciació a l'esport és trimestral, cada trimestre es dedicarà a un esport (futbol, handbol i bàsquet) i es pot desapuntar el nen/a. 

Aquesta activitat canvia de preu i d'horari respecte a la informació facilitada abans de la reunió. Tindrà 1 hora de durada (de 16.30 a 17.30 h) 

Informació completa al díptic Esplai a l'escola. Programa d'activitats extraescolars curs 11-12 (actualització 23 de setembre).


Dades de contacte


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar-nos el teu comentari. Totes les aportacions són benvingudes.

L'adreça electrònica per adreçar consultes a l'Ampa és: ampavapor@gmail.com