9 de maig 2011

Varis centenars de participants en la passejada reivindicativa de l’AMPA El Vapor

Nova mobilització per demanar la construcció de l’escola

Convocats per l’AMPA El Vapor, varis centenars de persones van participar divendres en una passejada cívica i reivindicativa. A les 17 hores, a la sortida del cole, pares, mares, nens i nenes d’El Vapor van baixar per la Rambla d’Ègara fins al Raval de Montserrat per demanar a la Generalitat la construcció de la nova escola i per protestar contra la imposició d’un bolet.
 

Setmana de mobilitzacions
La passeja reivindicativa arriba després d’una setmana de protestes dels pares i mares d’El Vapor. Dimarts, els responsables d’Ensenyament de la Generalitat i de l’Ajuntament de Terrassa van rebre centenars de correus electrònics amb un comunicat on es deixava palès el rebuig als bolets a tots centres educatius de la ciutat.

Dimecres, les Ampas de les escoles del França i d’El Vapor van convocar una manifestació unitària que va recórrer els carrers de Frederic Soler, Rambla d’Ègara i Ausiàs Marc. En acabar el recorregut, a la porta de l’escola es trobava Josep Pàmies, regidor d’Ensenyament, que va poder comprovar per si mateix l’èxit de la protesta abans d’entrar a la reunió del Consell Escolar

Divendres centenars d’adults i infants d’El Vapor van participar en la passejada reivindicativa. Tots plegats, van caminar cívicament per la vorera, sense tallar el trànsit, ni molestar els conductors, alhora que feien sonar xiulets i tambors.

En arribar davant l’Ajuntament, el Raval de Montserrat es va convertir en un pati improvisat on els nens van poder jugar, saltar a la corda i fer tombarelles. Mentrestant els pares i mares cridaven consignes en contra de la mala planificació educativa i a favor de
la finalització de la construcció de l'escola a temps per començar-hi el curs vinent.

L’AMPA El Vapor està valorant la possibilitat de noves mobilitzacions per als propers dies.

Text de la nota de premsa enviada als mitjans en data 8 de maig de 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar-nos el teu comentari. Totes les aportacions són benvingudes.

L'adreça electrònica per adreçar consultes a l'Ampa és: ampavapor@gmail.com