28 de nov. 2012

TROBADES FAMÍLIES- COMISSIONS AMPA


La nova junta de l’Ampa de l’Escola el Vapor volem fer que la nostra feina sigui molt més propera a totes i tots els socis.

També, necessitem la col·laboració de tots i totes en les comissions que van quedar definides a la darrera Assemblea extraordinària.
Per fer conèixer la tasca de cada comissió, farem una sèrie de trobades on els vocals ens explicaran el funcionament i les tasques, i d'aquesta manera podreu decidir en quina de les comissions participar activament.Calendari de trobades:
Totes les trobades es faran a la biblioteca de l’escola a les 20h
03 desembre
FAPAC + Consell escolar
Comissió de FAPAC i Relacions amb Entitats. Com que properament hi ha eleccions al Consell Escolar del centre, aprofitarem per explicar quin és el funcionament d’aquest òrgan i com els pares i mares hi som representats.

04 desembre

Comissió de Menjador i Comissió d' Informació

Ens explicaran les tasques d’ambdues comissions. Què fa la comissió de menjador i com trametre queixes i suggeriments. D’altra banda quins són els mitjans de comunicació de l’AMPA i com optimitzar-ne el seu ús per rebre bé la informació.

11 desembre

Comissió Festes i Comissió de esports

La comissió de Festes i Comissió de esports ens explicarà com podem ajudar a gestionar aquestes dues vocalíes.

19 desembre
Comissió AMPA ACTIVA + Extraescolar
On intentarem exposar les activitats que tenim previstes, donades per resultat d’una enquesta que passarem a tots/es els socis, amb la finalitat de conèixer els vostres interessos.
La Vocalía de Extraescolars ens explicarà tota la feina que duen a terme, i com poden col.laborar els pares i mares interessats


Esperem que hi hagi una gran participació de tots/es els socis, i poder fer front així als objectius de l’entitat, que al capdavall no és més que ajudar a  fer una escola millor per als nostres fills i filles.
Per tot això és molt important la vostra participació.

Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar-nos el teu comentari. Totes les aportacions són benvingudes.

L'adreça electrònica per adreçar consultes a l'Ampa és: ampavapor@gmail.com